Витяг з протоколу засідання журі конкурсу ІНТЕР’YEAR 2016 Премії Національного союзу архітекторів України від 29.02.2016

Присутні: Жежерін В.Б. (голова журі), Олійник О.П, Бондарь Н.В., Москальцов А.Ю., Рябова О. Є., Гудимов П.В., Добровольська О. А., Чаплинський Ю.. Бондаренко К.Е.- члени журі.

Постановили:

1.                Перше місце в номінації «Інтер’єри житлових приміщень (будинки)» присудити Івану Юнакову за роботу «Приватний будинок в стилі Райта, м. Буча».

2.                Друге місце в номінації «Інтер’єри житлових приміщень (будинки)» присудити Юлії та Олександру Грабовським за роботу «Будинок в лісі».

3.                Третє місце в номінації «Інтер’єри житлових приміщень (будинки)» присудити Галині Нікуліній за роботу «Інтер’єр приватного будинку в Северинівці»

4.                Перше місце в номінації «Інтер’єри житлових приміщень (квартири)» присудити Олексію Образцову, Оксані Северчук, Надії Черкасовій за роботу «High Lounge»

5.                Друге місце в номінації «Інтер’єри житлових приміщень (квартири)» присудити Ігорю Мартіну, Ользі Новіковій за роботу «Loft is Loft»

6.                Третє місце в номінації «Інтер’єри житлових приміщень (квартири)» присудити Сергію Готвянському за роботу «Wood & Marble»

7.                Перше місце в номінації «Інтер’єри адміністративно-громадських приміщень» присудити Володимиру Непийводі, Дмитру Бонеско за роботу «Relax Park Verholy»

8.                Друге місце в номінації «Інтер’єри адміністративно-громадських приміщень» присудити Ніці Воротинцевій, Тетяні Сауляк, Марині Корак за роботу «HUB 4.0»

9.                 Третє місце в номінації «Інтер’єри адміністративно-громадських приміщень» присудити Ярославі Бойко, Денису Онищенко, Ірині Бендасовій, Наталії Кухар, Галині Корольовій за роботу «Офіс №2»

10.          Перше місце в об’єднаній номінації «Інтер’єри торгові та закладів громадського харчування» присудити Володимиру Непийводі, Дмитру Бонеско за роботу «EAST restaurant»

11.          Друге місце в об’єднаній номінації «Інтер’єри торгові та закладів громадського харчування» присудити Йові Ягер за роботу «The Blue Cup Coffe Shop»

12.          Третє місце в об’єднаній номінації «Інтер’єри торгові та закладів громадського харчування» присудити  Денису Соколову за роботу «Салон «ВІКНА»»

13.          Перше місце в номінації «Проекти нереалізованих інтер’єрів» присудити Денису Онищенко, Ірині Бендасовій за роботу «IT School»

14.          Перше місце в номінації «Міський інтер’єр» присудити  Денису Соколову за роботу «Lounge Zone»

Голова журі                                                                 В. Жежерін

Організатор конкурсу                                                 О. Олійник

Співорганізатор конкурсу                                           Н. Бондар

ФОТОГАЛЕРЕЯ
КОМЕНТАРІ